måndag 5 juli 2010

På plats i Visby!

Riksidrottsförbundets och SISU Idrottsutbildarnas Ungdomsråd har härmed, genom Sandra och Helena, intagit dels Almedalsveckan och dels bloggosfären.

Varför Almedalsveckan?
- Det är ett utmärkt tillfälle att träffa människor genom en etablerad mötesplats. Vår uppgift under veckan är att träffa alla ungdomspolitiska förbund samt medverka på RF:s och SISU:s seminarier. Sedan kommer vi givetvis att lyssna på många andra organisationer och talare.

Varför blogg?
- Syftet är att profilera Ungdomsrådet och vara en ung röst i Almedalen men samtidigt lyfta organisationernas frågor. Vi har valt bloggen som metod för vi vill öppna upp vår verksamhet, visa på vad vi göra här, något som ligger helt i linje med vår verksamhetsplan och på de krav som vår målgrupp (ni) har på oss. Dessutom är det kul om vi kan inspirera andra unga att fundera över de idrottspolitiska frågorna. Jag hoppas att vi också kommer att kunna bjuda på en del intervjuer, bilder och sköna citat.

Nu har vi klarat av formaliteterna! Nu kör vi! Klockan elva idag träffar vi Christian Carlsson från Kristdemokratiska Ungdomsförbundet och därefter är det dags för Jytte Guteland från SSU. Vill ni fråga dem något? Skriv i kommentatorsfältet!

/Helena

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar