tisdag 6 juli 2010

Imorgon smäller det

Klockan är snart halv tolv och jag har precis kommit hem efter en arbetsmiddag med Riksidrotten.

Vad har hänt sedan sist:
Seminariet kring sociala medier var bra. Jag kan konstatera att alla i panelen var rörande överens om att oavsett vad man tycker om till exempel twitter och Facebook så måste man förhålla sig till de medierna och se till att möta det ökade behovet och den ökade efterfrågan, istället för att motverka trenden, det är försent att göra det sistnämnda. I vimlet syntes också Camilla Hagman, kommunikationschef på RF. Hon lyssnade flitigt.

Nu har vi mött alla de ungdomspolitiska förbunden. Förutom MUF. Ingen från deras styrelse hade tid att träffa oss under de dagar vi var på plats. Vi hoppas dock kunna träffa dem ”hemma” igen.

En allmän reflektion. Det är enormt svårt att nå ut med sitt budskap i Almedalen eftersom antalet seminarier är över 1 400 stycken. Jag tror istället att man ska se dessa dagarna som ett bra tillfälle att möta folk på. Karin Mattsson Weijber sa ikväll att det bästa man kan göra är att åka till Almedalsveckan och ha någorlunda luft i programmet så att man har tid för oväntade människor och spännande möten.

Imorgon är det Idrottens Dag, vi är laddade! Kolla in programmet på www.rf.se
/Helena

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar